НачалоНовиниНа живо от световната пресконференция на Acer: 40 продуктови премиери

На живо от световната пресконференция на Acer: 40 продуктови премиери

3612
Написана от  nixanbal 23 април 2015
На живо от световната пресконференция на Acer: 40 продуктови премиери

От Facebook и Twitter акаунтите на nixanbal вероятно сте научили, че от вчера се подвизавам в Ню Йорк, а причината е поканата на Acer да присъствам на живо на световната им пресконференция тук. Днес тайванците представят 40 нови продукта.

На събитието си тук, в Ню Йорк, Acer показва 40 нови продукта, а изложбената площ включва над 120 устройства. 

Компанията показа нови модели лаптопи, таблети, хибридни устройства, смартфони и носими технологии. Интересното е, че смартфоните ще са важен акцент от стратегията за развитие на Acer през 2015 г. и днес видяхме новия модел Liquid X2 - модел за пътуващи бизнес потребители, който има 3 слота за SIM карти и 4000 mAh батерия. Включва 64-битов 8-ядрен процесор и 13 МР камера с f1.8.

acer

Acer показа и нови гривни от серията Leap. Leap Fit е с 1" дисплей и е най-бюджетната нова гривна, Leap curve има извит 1" дисплей и е с акцент върху външния вид, а Leap active е насочена към фитнес ентусиастите. 

acer

Компанията обяви, че работи и по други носими технологии, за които е "вдъхновена" от други компании - вероятно ни очаква алтернатива на Apple Watch. Колкото до гривните Leap - те работят с iOS, Android и Windows. 

Очаквайте по-късно още инфо и снимки за тези продукти, както и за новите модели от сериите Switch, R, V, Iconia Tab и новия мощен Chromebook на Acer. 

5 ключови нови екстри на Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 дебютира през август и бързо успя да се наложи като достоен наследник на Flip3 - най-популярният…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer