НачалоНовиниНад 200 000 броя смартфони, джаджи, смарт технологии и таблети на склад за eMAG Black Friday + селекция

Над 200 000 броя смартфони, джаджи, смарт технологии и таблети на склад за eMAG Black Friday + селекция

2594
Написана от  nixanbal 16 ноември 2023
Над 200 000 броя смартфони, джаджи, смарт технологии и таблети на склад за eMAG Black Friday + селекция

Рано сутринта на 17 ноември започва тазгодишното издание на eMAG Black Friday, който ще предложи над 1 милион оферти за над 10 милиона броя продукти на склад. От тях над 200 000 броя са смартфони и смарт устройства, над 300 000 броя са лаптопите и ИТ продуктите, а над 150 000 броя са телевизорите, аудио и фото продуктите. По-надолу в този материал ви предлагам селекция от няколко устройства, които се очакват на атрактивни цени в онлайн магазина.

96% от градското население в България вече е запознато какво е Black Friday, като тази година потребителите планират среден бюджет от 613 лв. за кампанията, което е със 100 лв. повече спрямо 2022 г., сочи проучване на Kantar по поръчка на eMAG.

eMAG са се подготвили за 17 ноември, увеличавайки капацитета на склада си за обработване на поръчки с 20% повече спрямо миналата година.

Съветът на организаторите е потребителите да инсталират приложението на eMAG и да активират известията на телефона си от него, така че да разберат в момента на започване на кампанията. Имайте предвид, че част от офертите на 17 ноември ще бъдат за определен брой от вид продукт, поради което е добре да запазите предварително данните на банковата си карта и любимите продукти в профила си, както и да посочите предпочитания начин за доставка.

Само за 1 минута в началото на миналогодишната кампания са били поръчани 2282 броя продукти.

Ето и моята селекция с промо оферти, които смятам, че си заслужават. Имената на всеки са линкове. 

GoPro HERO10 Black

GoPro HERO10 Black @ eMAG Black Friday

Започвам с любимите екшън камери GoPro, които тази година излязоха в своята 12-а серия на пазара. Ако обаче се върнем две поколения назад в eMAG Black Friday ще откриете оферта за HERO10 Black, която продължава да бъде отлична камера със супер стабилизацията HyperSmooth 4.0, фирмения процесор GP2, 23 MP снимки и 4K видео при 120 к/с или 5.3K при 60 к/с. Моделът има защитен от вода корпус, зарежда се през USB-C, използва microSD карти и е съвместим с над 30 аксесоара и приставки на GoPro.

От GoPro HERO10 Black ще има 50 бройки на Black Friday оферта по време на кампанията.

Garmin Fenix 7

Garmin fenix 7 @ eMAG Black Friday

Вторият продукт от моята селекция с оферти от eMAG Black Friday е смарт часовникът Fenix 7 на Garmin. Това е устройство от висок клас на компанията, която вероятно излиза първа в съзнанието ви, когато се сещате за спортен часовник. Garmin Fenix 7 e GPS модел за следене на дълъг списък спортни активности, както и на здравните показатели по време на тренировки. Батерията на часовника издържа до 18 дни в смарт режим, 57 часа в GPS режим и до 57 дни в режим за пестене на енергия, а предлаганата версия е с 47 мм диаметър в цвят сребристо и графитено.

От Garmin Fenix 7 ще има 100 бройки на Black Friday оферта по време на кампанията.

PlayStation 5 + Call of Duty: Modern Warfare II

PlayStation 5 @ eMAG Black Friday

PS5 вероятно е най-добрият избор за коледен подарък, независимо за кой член на семейството, затова и включвам игровата конзола на Sony като една от ключовите оферти тук. eMAG Black Friday ще предлага PlayStation 5 във версия с гнездо за дискове, C шаси и в комплект с играта Call of Duty: Modern Warfare II. Разбира се, има и един брой DualSense контролер.

От PlayStation 5 + Call of Duty: Modern Warfare II ще има 770 бройки на Black Friday оферта по време на кампанията.

Amazon Kindle Paperwhite 2021

Amazon Kindle Paperwhite @ eMAG Black Friday

В моя списък влиза и четецът на електронни книги Kindle Paperwhite на Amazon. Става въпрос за версията от 2021 г., която има 16 GB вградена памет и идва в черен цвят. Устройството е с 6.8" дисплей, който е осветен и температурата му може да бъде регулирана от бяла към по-топла. Зареждането е през USB-C, а батерията може да издържи до 10 седмици. Има висока защита от вода IPX8, така че дори потапяне във ваната или басейна няма да го повреди.

От Amazon Kindle Paperwhite 2021 ще има 100 бройки на Black Friday оферта по време на кампанията.

Orion Fit 100

eMAG Black Friday 2023

За финал и нещо по-различно, което привлече моето внимание - бягаща пътека. eMAG ще предлагат специална цена за Orion Fit 100, която позволява скорост от 0.8 до 12 км/ч, има сензори на дръжките за измерване на сърдечния ритъм, ключ за безопасност и дисплей с информация за скорост, разстояние, време, калории и пулс. Пътеката има възможност за ръчно накланяне в две позиции, сгъва се и идва с колелца за лесно преместване. Товароносимостта ѝ е 100 кг.

От Orion Fit 100 ще има 130 бройки на Black Friday оферта по време на кампанията.

Samsung представи новите си AI телевизори за 2024 г., започва кампания по предварителни поръчки

Преди дни ви разказах за моя 8K Neo QLED телевизор у дома, а днес е време за следващото поколение. Samsung…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer