НачалоНовиниНай-бързата клавиатура в света излиза за iOS 8 тази есен

Най-бързата клавиатура в света излиза за iOS 8 тази есен

4031
Написана от  nixanbal 11 юли 2014
Най-бързата клавиатура в света излиза за iOS 8 тази есен

Още една от популярните клавиатури за Android скоро ще получи възможност за интеграция в iOS. Създателите на Fleksy - клавиатурата, поставила рекорд за най-бързо писане през тъчскрийн устройство, обявиха, че тази есен приложението им ще бъде достъпно за потребителите на iOS 8. 

Fleksy и досега беше в каталозите на App Store, но понеже Apple не позволяваше това, клавиатурата беше достъпна само в някои приложения и не можеше да замени изцяло стандартния начин за писане. С iOS 8, която излиза тази есен, това вече ще бъде възможно и от Fleksy официално обявиха, че подготвят есенна премиера на своята клавиатура.

А Fleksy е едно от предпочитаните приложения за Android, макар и да е с платена пълна версия. С тази клавиатура по-рано през 2014 г. беше поставен рекорд на Гинес за най-бързо писане на SMS през сензорен дисплей. 

Това не е единствената алтернатива на познатата вече клавиатура за iOS, която се задава с новата версия на платформата. Swiftkey също работят по своето приложение, така че собствениците на iPhone и iPad тази есен ще могат да избират сред най-добрите начини за писане.

Самата клавиатура на iOS 8 също ще бъде доста променена.

5 важни подобрения в камерите на Galaxy S24

Смартфоните Galaxy S24 вече са тук и въпреки че една от най-горещите теми около тях е въвеждането на Galaxy AI,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer