НачалоНовиниNetflix официално потвърди, че планира навлизане в гейминг индустрията

Netflix официално потвърди, че планира навлизане в гейминг индустрията

345
Написана от  nixanbal 21 юли 2021
Netflix официално потвърди, че планира навлизане в гейминг индустрията

Netflix току-що сподели финансовите си резултати за второто тримесечие на 2021 г., с които потвърди слуховете, че планира навлизане в гейминг индустрията. Компанията обяви, че ще добави секция с игри към своята услуга за стрийминг на видео.

Плановете на Netflix са новата секция с игри да се появи като част от услугата им за стрийминг на видео и да се предлага на абонатите без допълнително заплащане.

Отначало игрите ще бъдат основно за мобилни устройства, преди да започнат да се предлагат такива за конзоли и TV. Повечето заглавия ще бъдат базирани на популярни филми и сериали на Netflix, но ще има и самостоятелни игри, които впоследствие може да получат екранизация.

"Причината да го направим е, за да помогнем на абонаментната услуга да расте, както и да бъде по-важна в живота на хората", коментира главният изпълнителен директор на Netflix, Рийд Хастингс. Припомням ви, че преди време Netflix заяви, че конкурентите им не са другите услуги за стрийминг на видео, а игри като Fortnite, които поглъщат по-голяма част от вниманието на потребителите. 

5 НЕЩА за таблета Lenovo Tab P11

След като в края на миналата година ви представих таблета Tab P11 Pro на Lenovo, днес у мен е моделът…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer