НачалоНовиниNintendo и Sony подготвят филм по играта The Legend of Zelda

Nintendo и Sony подготвят филм по играта The Legend of Zelda

750
Написана от  nixanbal 08 ноември 2023
Nintendo и Sony подготвят филм по играта The Legend of Zelda

Още една от емблематичните игри на Nintendo ще бъде екранизирана. След успеха на The Super Mario Bros. Movie, сега се задава и филм по The Legend of Zelda, който обаче няма да бъде анимация, а игрален филм. 

Филмът ще бъде продуциран от именития Шигеру Миямото от Nintendo и Ави Арад, който стои зад редица хитови заглавия и е основател и бивш изпълнителен директор на Marvel Studios. 

Екранизацията на The Legend of Zelda ще бъде финансирана от Nintendo и Sony Pictures Entertainment, като над 50% ще бъде участието на първите. Разпространението по кината ще бъде поверено на Sony. 

Самият Миямото сподели в социалната мрежа Х, че работи от години по игрален филм по The Legend of Zelda, но тепърва започва официалната разработка на заглавието заедно с Nintendo. Не е ясно кои ще са актьорите в ролите на основните персонажи, нито кога ще излезе филмът, но Миямото признава, че финализирането на продукцията ще отнеме време. 

5 ключови нови екстри на Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 дебютира през август и бързо успя да се наложи като достоен наследник на Flip3 - най-популярният…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer