НачалоИграчкиNokia вероятно ще представи шест нови телефона на MWC 2012

Nokia вероятно ще представи шест нови телефона на MWC 2012

2617
Написана от  nixanbal 13 февруари 2012
Nokia вероятно ще представи шест нови телефона на MWC 2012

Ако си мислите, че отложената премиера на Samsung Galaxy S III ще направи Конгреса в Барселона по-малко интересен – грешите. Освен интересни смартфони от Sony, HTC, LG и останалите производители, на своята конференция на 27 февруари сутринта Nokia ще покаже цели шест нови телефона! Информацията за тях включва само имената им, но е достатъчна да ни накара да зачакаме MWC 2012 с още по-голямо нетърпение, нали?

И така, започваме със смартфоните. Според неофициална информация от Pocketnow.com финландците ще обявят два модела с Windows Phone, както и един със Symbian. Новите попълнения с платформата на Microsoft ще са международната версия на Lumia 900, както и базовият Lumia 610.

Освен това наследникът на Nokia N8, за който вече е ставало дума, ще бъде анонсиран с името Nokia 808 PureView и лично аз съм най-развълнуван от него. Каква ще бъде камерата му (12-16 МР?) и какви екстри още ще предлага този смартфон под Symbian – ще разберем след точно две седмици.

Оснаталите нови неща от Nokia ще са устройства под Series 40, като конкретните модели са Asha 302, Asha 203 и Asha 202. Повече за първата вълна телефони Asha вижте тук.

5 НЕЩА за Lenovo Tab P11 Pro

В последните дни на декември у мен е таблетът Tab P11 Pro на Lenovo, който се оказа, че е доста…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer