НачалоНовиниNokia 2.4 започва да получава ъпдейт до Android 11

Nokia 2.4 започва да получава ъпдейт до Android 11

352
Написана от  nixanbal 27 април 2021
Nokia 2.4 започва да получава ъпдейт до Android 11

HMD Global обяви в своите форуми, че започва актуализацията на един от базовите им смартфони Nokia 2.4. Устройството в някои страни вече получава ъпдейт до Android 11, но в България все още такъв не е достъпен. 

Обновлението стартира за 35 държави, в които изненадващо не се вижда името България. Това обаче е само първата вълна, която ще приключи на 28 април, обясняват от компанията. 

След това се очаква да бъде обявена и втората вълна за пускането на ъпдейта до Android 11 за Nokia 2.4. 

Припомням ви, че смартфонът Nokia 2.4 беше обявен през септември 2020 г. заедно с Nokia 3.4, а през ноември устройствата дебютираха и на българския пазар. Те бяха пуснати с Android 10, но производителят обеща ъпдейт до версия 11 още през първото тримесечие на 2021 г. То вече отмина, така че актуализацията изглежда се бави, но с днешния анонс явно не е далече от потребителите. 

Списък с планираните ъпдейти на смартфоните Nokia вижте тук http://nixanbal.com/grafik-s-aktualizatsiyata-do-android-11-za-smartfonite-nokia, но, както споменах, имайте предвид, че има някакво закъснение и изместване на графика. 

5 НЕЩА за Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro е сериозна стъпка напред за компанията, която след няколко поколения на своите смартчасовници с този…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer