НачалоИграчкиNokia 803 щял да има камерата с най-големия сензор досега

Nokia 803 щял да има камерата с най-големия сензор досега

2275
Написана от  nixanbal 08 февруари 2012
Nokia 803 щял да има камерата с най-големия сензор досега

Камера с най-големия сензор в мобилен телефон днес обещава да предложи Nokia 803, който се спряга за наследник на мощния камерафон Nokia N8. За този модел отдавна се говори и новата информация от източници на BGR.com едва ли е кой знае каква изненада за феновете. Nokia 803 също така може да се окаже и последният смартфон със Symbian, а премиерата му на пазара ще бъде през месец май.

Слуховете, че Nokia 803 ще е последният смартфон под операционната система Symbian все още са само слухове, така че нека обърнем внимание на останалите детайли. Според нова информация устройството ще предлага един от най-големите сензорни на камера в мобилен телефон днес, ако не и най-големия. Каква ще бъде максималната резолюция на снимките и ще присъства ли ксенонова светкавица все още е под въпрос.

За Nokia 803 се говори още, че ще върви под Nokia Belle, ще има microSIM слот, HDMI изход, NFC и 4“ AMOLED дисплей, а не 3.5“, както се твърдеше по-рано.

И въпреки че включване на мощна камера в модел със Symbian звучи като похабяване на ресурси, трябва да имаме едно наум, че същата снимачка по-късно може да се появи и в устройство с Windows Phone.

5 НЕЩА за таблета Lenovo Tab P11

След като в края на миналата година ви представих таблета Tab P11 Pro на Lenovo, днес у мен е моделът…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer