НачалоИграчкиNokia 808 PureView през очите на професионален фотограф

Nokia 808 PureView през очите на професионален фотограф

3792
Написана от  nixanbal 17 май 2012
Nokia 808 PureView през очите на професионален фотограф

41-мегапикселовата камера в Nokia 808 PureView направи смартфона популярен и търсен още преди да е излязъл на пазара. За да подклади oще повече интереса ни към последния си модел под Symbian, Nokia разпространи снимки, направени му от професионалния фотограф Лео Акер. На тях устройството изглежда почти съвършено, особено в страхотния бял цвят, а имайте предвид и керамичното покритие на корпуса.

Истината е, че когато разцъках 808 PureView на живо усетих качествената изработка и беше ясно, че Nokia е обърнала внимание на детайлите в дизайна. Смартфонът обаче е доста обемист, а и теглото му е 169 грама - да, огромният сензор на камерата е трябвало да се скрие някъде все пак.

Без нужда от повече приказки - ето и снимките, върху които можете да кликнете, за да ги видите в пълна резолюция и с максимален детайл. А аз съм в очакване на тестова бройка на модела, който трябва да пристигне в България през юни.

Nokia-808-PureView-1-White-large

Nokia-808-PureView-2-White-large

Nokia-808-PureView-3-White-large

Nokia-808-PureView-4-White-large

Nokia-808-PureView-5-White-large

Смартфоните Galaxy S24 идват с Galaxy AI - какво е това?

Здравейте от Сан Хосе, Калифорния, където току-що Samsung представи новите си флагмани от серията Galaxy S24. И трите модела предлагат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer