НачалоСъбитияNokia E7 с официална премиера пред журналисти и блогъри в България

Nokia E7 с официална премиера пред журналисти и блогъри в България

7901
Написана от  nixanbal 20 април 2011

Nokia_E7_event_Bulgaria_smartphone_symbian

На събитие вчера вечерта Nokia представи у нас смартфона Nokia E7. За разлика от други такива събирания, сред поканените този път имаше не само журналисти, но и блогъри, някои от които със сигурност познавате - Събина, Ева, Гонзо, Момчил, Майк Рам и други. Фотоархивите дори пазят кадри със заглавие „Sasho Boychev enjoying Nokia E7“, но истината е, че като верен iOS потребител той всъщност търсеше кусурите на телефона ;)

След бърза презентация на устройството дойде любимата ми част, а и това, заради което се бяха събрали повечето, убеден съм – лично разцъкване на E7, “hands on”, дето се вика. Основният извод от тази среща с апарата е, че сглобката и механизмът са дуракоустойчиви и дори при отваряне със замах, което между другото е доста ефектно, дисплеят на Nokia E7 не излита, а с едно "щрак" кротко застава в нужната позиция. Повече за качествения корпус няма смисъл да говоря, до края на месеца телефонът ще е на пазара и ако сте любопитни, ще можете да отидете и да го разцъкате набързо, за да добиете лични впечатления. Клавиатурата е трепач.

Интересно е сравнението на дисплеите между Nokia E7 и Nokia N8 – AMOLED с ClearBlack технология срещу AMOLED. Всъщност просто вижте снимката по-долу.

Nokia_E7_Nokia_N8_display_comparison_AMOLED_ClearBlack

На презентацията видяхме още връзка между Nokia E7 и HD телевизор през HDMI порта на телефона, което позволява да играеш Angry Birds на 40“ екран например. Е, презентаторът г-н Канов от Nokia България явно не беше от хардкор феновете, защото беше заседнал още на едно от ранните нива, но мисля, че после блогърите му разясниха правилната тактика за минаването му.

И тъй като все още не съм имал възможност да разцъкам Nokia E7 подробно, оставам в очакване на тестовата бройка, а вас – на по-подробен материал за телефончето :)


PS: Смут в редиците настана и когато на сцената се появиха Nokia E6 и X7 - най-новите модели на финландците, които успяхме също да разцъкаме. E6 си го заплювам.

Samsung Galaxy Z Flip6 идва с нова основна камера и значително по-голяма батерия

Заедно с големия Galaxy Z Fold6 току-що в Париж Samsung представи и компактния си смартфон със сгъваем дисплей Galaxy Z…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer