НачалоНовиниNokia Lumia 610 NFC е първият смартфон от серията с поддръжка на NFC

Nokia Lumia 610 NFC е първият смартфон от серията с поддръжка на NFC

3804
Написана от  nixanbal 11 април 2012
Nokia Lumia 610 NFC е първият смартфон от серията с поддръжка на NFC

В YouTube се появи за кратко видео, което разкрива нов модел на Nokia от серията с Windows Phone. Всъщност става въпрос за Lumia 610 NFC, което е вече познатият смартфон, но с поддръжка на технологията NFC.

Видеото бе свалено от официалния канал на финландците, но все пак се появи отново благодарение бързата реакция от страна на сайта NokiaBuff. В него можете да видите някои основни възможности, които NFC поддръжката позволява – връзка с аксесоари като Nokia Play 360 например, а също и разчитане на информация от NFC тагове. За Nokia Lumia 610 NFC се предвижда и възможност за разплащания чрез технологията MasterCard PayPass.

Nokia-Lumia-610-NFC

Nokia Lumia 610 беше и първият телефон Lumia, за който бе потвърдено, че ще предлага споделяне на интернет връзка от оператора през Wi-Fi.

И докато се чудим дали Lumia 610 NFC е наистина нов модел в портфолиото на Nokia и не получим официална информация от компанията, вижте видеото.

Редакция: Няколко минути по-късно Nokia официално обяви, че Lumia 610 NFC е нова версия на модела с NFC поддръжка. Първият оператор, който ще предлага смартфона, е Orange във Великобритания. Nokia Lumia 610 NFC ще се появи в началото на третата четвърт на годината, т.е. вероятно през юли.

5 НЕЩА за Logitech MX Master 3S

Вече година и половина използвам периферията от серията Master на Logitech, а след като тази пролет бяха обявени MX Mechanical…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer