НачалоНовиниNokia Lumia 800 и 710 ще са по магазините до няколко дни, във всички цветове + цени

Nokia Lumia 800 и 710 ще са по магазините до няколко дни, във всички цветове + цени

9403
Написана от  nixanbal 05 април 2012
Nokia Lumia 800 и 710 ще са по магазините до няколко дни, във всички цветове + цени

Вчера се състоя събитието по представянето на първите смартфони на Nokia с операционната система Windows Phone в България. Моделите Lumia 800 и Lumia 710 ще са по магазините у нас до няколко дни, като ще се предлагат от М-Тел, GLOBUL и VIVACOM, както и в Handy и Germanos. По-надолу ви предлагам събрана на едно място цялата информация за цените на операторите, в кои цветове ще се предлагат телефоните, както и на кои дати започват продажбите...

Цените и датите на GLOBUL

GLOBUL конкретизира, че Lumia 800 ще бъде в търговската му мрежа от 17 април, а цената ще бъде по 30.90 лв. за 24 месеца при подписване на двугодишен договор по програма Web&Talk с такса 34.90 лв. Nokia Lumia 800 ще се предлага от оператора във всички четири варианта – черен, розов, син и бял, което е страхотна новина, но не поясняват дали всички цветове ще са достъпни още с първата доставка.

Nokia Lumia 710 пък ще пристигне при зеления оператор на 23 април и ще се продава за 16.60 лв. месечно със същия тарифен план. Моделът ще се предлага и в двата възможни цветови варианта – бял и черен, а панелите отзад са сменяеми.

Цените и датите на VIVACOM

Оранжевият оператор съобщи, че Nokia Lumia 800 пристига в магазините му на 15 април, а цената ще бъде 699.90 лв. в брой с тарифен план Net&Call Top, чиято такса е 19.80 лв. Иначе има и оферта за 27.90 лв. месечно за 2 г. на лизинг, но това е с по-скъп план. Първоначално Lumia 800 ще се предлага от VIVACOM само в черно, а след това ще има доставка и на синята версия.

Nokia Lumia 710 също ще бъде в каталога на оператора, като премиерата е след 20 април. Цената ще бъде 13.90 лв. за 24-месечен лизинг с тарифни планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall XL.

И накрая ви предлагам отново да хвърлите поглед към видеоразопаковането на Nokia Lumia 800 и краткото сравнение с Nokia N9. Съвсем скоро очаквайте и ревюто на смартфона! 

Относно офертите на М-Тел очаквайте допълнително уточнение.

Xiaomi Robot Vacuum X10+ - най-напредналият технологично робот прахосмукачка на компанията

Xiaomi е един от популярните брандове, когато става дума за роботи прахосмукачки, като самият аз използвам у дома един от…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer