НачалоНовиниNokia Lumia 920 с Pureview и Lumia 820 с Carl Zeiss се появиха в нови изображения

Nokia Lumia 920 с Pureview и Lumia 820 с Carl Zeiss се появиха в нови изображения

2813
Написана от  nixanbal 02 септември 2012
Nokia Lumia 920 с Pureview и Lumia 820 с Carl Zeiss се появиха в нови изображения

Nokia World е само след три дни и по традиция слуховете и изтеклата информация около бъдещите модели в този момент започват да излизат неконтролируемо в интернет. Така в Twitter акаунта, който по-рано пусна снимки на непознат таблет от HTC, сега се появиха изображения на първите смартфони Nokia Lumia с Windows Phone 8.

Сред малкото споделена с кадрите информация са моделите на устройствата, под които ще ги видим на пазара. По-високият клас смартфон ще бъде Nokia Lumia 920, познат досега с кодовото име Phi. Въпросният ще има 4.5" HD дисплей, ще се предлага в различни цветове и ще има камера с технологията PureView, която обаче знаем, че няма да бъде с 41 МР резолюция, както при Nokia 808 PureView. И все пак, ако дори и 21 МР, както се очаква, бъдат достатъчни за магията на PureView - моделът звучи достатъчно впечатляващо.

Nokia Lumia 820 пък изглежда ще бъде едно стъпало под 920, като ще разполага с по-малък 4.3" дисплей и камера без PureView, но с Carl Zeiss оптика. Дисплеят вероятно отново ще е HD, или поне се надявам. Освен това изглежда Lumia 820 също ще се предлага в много цветови варианти на корпуса.

Освен тези две устройства обаче на Nokia World на 5-и септември Nokia би трябвало да покаже и смартфони с Windows Phone 8, но от по-нисък клас. Очаквайте подробности!

 

Huawei представи в Дубай смарт часовниците Watch 4 Pro Space Edition, Watch Fit 3 и още нови устройства

Huawei представи днес в Дубай новите си смарт часовници Watch 4 Pro Space Edition и Watch Fit 3, а също…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer