НачалоНовиниNokia N9 най-после пристигна в България, продава го VIVACOM

Nokia N9 най-после пристигна в България, продава го VIVACOM

6419
Написана от  nixanbal 03 януари 2012
Nokia N9 най-после пристигна в България, продава го VIVACOM

Измина повече от половин година откакто Nokia представи смартфона N9, но едва сега той стъпва на българска земя. Ура! Първи у нас ще го предлага операторът VIVACOM, чиято оферта започва от 599.90 лв. с най-скъпия тарифен план и стига до 769.90 лв. с най-евтиния.

Nokia N9 е първият смартфон под операционната система MeeGo, а, оказа се, и последният. След като Nokia и Intel създадоха платформата, финландците се отказаха от нея и днес MeeGo вече не съществува самостоятелно, а е част от нов проект на фондацията Linux – Tizen.

Така за добро или лошо Nokia N9 се оказа първият и единствен смартфон под тази операционна система. Устройството не беше обявено вчера, но е изключително заради иновативния си интерфейс и начин на управление – изцяло с жестове и без нито един бутон под дисплея. Освен това N9 е и един от най-бързите смартфони, които съм ползвал, въпреки че няма двуядрен процесор.

Nokia N9 с тарифен план Net&Call Top и месечна такса 19.80 лв. струва 719.90 лв.

vivacom oferti za nokia n9

Всички оферти на VIVACOM за Nokia N9 вижте тук.

От М-Тел също потвърдиха, че ще предлагат Nokia N9, като очакваният старт на продажбите при тях е в началото на февруари.

5 НЕЩА за USB-C монитора Philips 27E1N5600HE/01

Philips 27E1N5600HE/01 е монитор с 27" диагонал, който е създаден основно за работа. Независимо дали го използвате в офиса или…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer