НачалоНовиниNokia планира да представи 3 или 4 нови устройства с Android до края на 2016-а

Nokia планира да представи 3 или 4 нови устройства с Android до края на 2016-а

4247
Написана от  nixanbal 18 август 2016
Nokia планира да представи 3 или 4 нови устройства с Android до края на 2016-а

Смартфоните Nokia съвсем скоро ще се завърнат на пазара, макар и не по същия начин, по който ги познавахме досега, а днес имаме информация и какво ни очаква до края на годината. Според представител на компанията ще видим три или четири устройства Nokia в последното тримесечие на 2016-а. Понеже продуктите са на етап тестове и разработка, възможно е премиерата да бъде изместена и за първото тримесечие на 2017 г.

Новината идва от Майк Уанг, един от ръководителите на компанията в Китай, който потвърждава, че се задават две плюс едно или две плюс две устройства. Т.е. най-малко три нови смартфона (и таблет?) Nokia ще бъдат показани в последните месеци на тази или в първите месеци на следващата година. 

Говори се, че Nokia подготвя два смартфона от висок клас, които ще имат метално тяло със защита от прах и вода, 5.2- и 5.5-инчови дисплеи, нови супер светлочувствителни камери и ще са директно с Android 7.0 Nougat. 

Дори Nokia да пропусне празничния сезон в края на годината, би трябвало да видим новите модели най-късно на изложението MWC 2017. 

Samsung Galaxy S24 и Galaxy S24+ предлагат Galaxy AI, чипсет Exynos, по-големи дисплеи и батерии

Заедно с премиум модела Galaxy S24 Ultra току-що в Сан Хосе, Калифорния, Samsung представи и неговите два подгласника - Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer