НачалоНовиниNokia продължава: разкриха кодовите имена на 5 необявени устройства

Nokia продължава: разкриха кодовите имена на 5 необявени устройства

4568
Написана от  nixanbal 10 ноември 2013
Nokia продължава: разкриха кодовите имена на 5 необявени устройства

В началото на 2014-а очакваме сделката между Nokia и Microsoft да бъде финализирана и бизнесът с мобилни телефони на финландците да премине под ръководството на американската компания. Каталогът с мобилни устройства на Nokia обаче продължава да расте, а производственият процес изглежда няма да спре изобщо. Популярният с изтичащата през него информация Twitter акаунт @evleaks сега разкри кодовите имена на 5 необявени модела. 

Goldfinger, Moneypenny, Normandy, Phantom и Spinel - зад тези названия стоят нови устройства на Nokia. Вероятно става дума за мобилни телефони от сериите Lumia и Asha, но само преди няколко дни чухме, че компанията подготвя и нов таблет с кодово име Illusionist. Последният щял да бъде с 8-инчов дисплей. 

Все още не е ясно какво стои зад новите пет кодови имена, но е интересно, че някои от тях са свързани с филмите за Джеймс Бонд (Goldfinger, Moneypenny).

По-важното обаче е, че Nokia не е спряла работния процес и екипите й продължават да подготвят нови устройства. Това вероятно ще гарантира, че около преминаването под крилото на Microsoft няма да има период без нови смартфони на пазара.  

Междувременно до края на годината предстои на пазара да излязат представените на Nokia World преди няколко седмица устройства - фаблетите Nokia Lumia 1520, Lumia 1320 и таблетът Lumia 2520. Бяха показани и няколко нови попълнения в серията Asha

5 НЕЩА за Mac периферията на Logitech

Вече няколко години използвам супер способната мишка MX Master 3 на Logitech, а от няколко дни при мен е цялата…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer