НачалоНовиниNokia World ще се проведе по-рано и с променен формат

Nokia World ще се проведе по-рано и с променен формат

2768
Написана от  nixanbal 23 май 2012
Nokia World ще се проведе по-рано и с променен формат

Днес Nokia обяви в официалния си блог, че Nokia World тази година ще бъде по-различно. Най-важното ежегодно събитие на финландците по план бе обявено за края на септември, но компанията е решила да го изтегли две седмици по-рано и то ще се проведе на 5-6 септември 2012 г. Освен това ще има промяна във формата му.

Тази година Nokia World ще се проведе в родината Финландия, в Хелзинки, а не както предишните пъти - в Лондон. Вместо на 25 и 26, събитието ще се случи още в края на първата седмица от месец септември. Добри новини - това означава по-малко чакане за новите смартфони на Nokia с Windows Phone 8 Apollo, каквито би трябвало компанията да представи тогава.

Освен това изтеглянето на датите сочи, че Nokia изпреварва графика си.

Nokia обяви още, че форматът на Nokia World тази година ще бъде различен. Вместо едно голямо събитие, програмата ще бъде разделена на няколко по-малки и насочени към различни аудитории. Вероятно ще има такива за партньори, разработчици, журналисти и блогъри и т.н.

Подробностите предстои да разберем в близките седмици!

Samsung Galaxy S24 и Galaxy S24+ предлагат Galaxy AI, чипсет Exynos, по-големи дисплеи и батерии

Заедно с премиум модела Galaxy S24 Ultra току-що в Сан Хосе, Калифорния, Samsung представи и неговите два подгласника - Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer