НачалоНовиниУстойчивият смартфон Nokia XR20 вече се продава в България за 1099 лв.

Устойчивият смартфон Nokia XR20 вече се продава в България за 1099 лв.

4397
Написана от  nixanbal 06 август 2021
Устойчивият смартфон Nokia XR20 вече се продава в България за 1099 лв.

HMD Global обяви, че представеният преди дни суперустойчив смартфон Nokia XR20 вече се продава в България. Апаратът има не само защитен корпус, но и по-дълга гаранция, както и някои други привилегии. 

Nokia XR20 е първият свръхустойчив смартфон под марката Nokia и е алтернатива на познатите модели на CAT, а също на представения наскоро Motorola DEFY, произвеждан от Bullit. 

Nokia XR20 Front

Устройството идва с обещание за 3 години ъпдейти на Android, a освен това предлага 3-годишна гаранция и възможност за еднократна безплатна смяна на екрана при евентуално счупване през първата година от покупката.

Nokia XR20 Back

Цената на Nokia XR20 в България е 1099 лв. и се предлага в тъмносин цвят във версия с 6 GB RAM и 128 GB памет. Засега апаратът е наличен в Технополис и Теленор. 

Подробности за спецификациите на модела вижте тук http://nixanbal.com/nokia-xr20-e-ustoychiv-smartfon-s-5g-i-dalga-softuerna-poddrazhka

Снимки от срещата ми с Xiaomi 12S Ultra - смартфонът с 1" сензор и логото на Leica

През юли Xiaomi представи нова серия флагман смартфони, начело на която постави модела Xiaomi 12S Ultra. Това е първият смартфон…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer