НачалоНовиниNothing е продала над 2 милиона продукта от създаването си до днес

Nothing е продала над 2 милиона продукта от създаването си до днес

577
Написана от  nixanbal 13 ноември 2023
Nothing е продала над 2 милиона продукта от създаването си до днес

Младият технологичен бранд Nothing, който се базира в Лондон, е продал над 2 милиона бройки от своите продукти досега. В това число влизат продажбите на няколко модела слушалки и на двата смартфона Nothing Phone (1) и Nothing Phone (2). 

2 милиона звучи нищожно на фона на 1.4 милиарда продадени телефона през 2022 г., като освен това в сметките на Nothing влизат не само телефоните им. Стартъпът обаче е едва на 3 години и постижението му не е никак малко. 

Карл Пей, който е начело на компанията, не се замозалъгва и споделя, че Nothing трябва да започне да продава десетки милиони смартфони, ако иска да се задържи на пазара. Също както правят Samsung, Apple и другите големи играчи от Китай. Според него това трябва да се случи в близките години, защото в противен случай ще изгуби доверието и подкрепата на инвеститорите си. 

Припомням ви, че през декември 2022 г. Nothing обяви, че е продала 1 милион от продуктите си, така че вторият милион е постигнат за една година, или два пъти по-бързо. 

Samsung Music Frame е впечатляващ елемент едновременно от аудио системата и интериора на дома

През 2017 г. Samsung представи своята по-различна концепция за телевизор с модела The Frame. Той може да се използва като…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer