НачалоНовиниNothing Ear (stick) идват без активна шумоизолация, но с по-добър живот на батерията

Nothing Ear (stick) идват без активна шумоизолация, но с по-добър живот на батерията

781
Написана от  nixanbal 26 октомври 2022
Nothing Ear (stick) идват без активна шумоизолация, но с по-добър живот на батерията

Nothing обяви днес третия си технологичен продукт - новите слушалки Ear (stick). Както подсказва името им, те имат издължена форма на кутийката си, а позиционирането им спрямо оригиналните Nothing ear (1) е като на по-достъпен модел, изгубил една от ключовите екстри - активна изолация на околния шум. 

Nothing Ear (stick) имат освежен дизайн, макар и да са запазили характерните прозрачни елементи по корпуса си. Те вече нямат силиконови тапи, а с това отпада и функцията ANC. Управлението става със стискане, а не с докосване.  

Животът на батерията обаче е подобрен - вече 7 часа слушане на музика (12 часа разговори) от слушалките или общо 29 часа с презарежданията от кутийката им. 10-минутно зареждане им осигурява 2 часа слушане на музика. За сравнение ear (1) предлагаха 5.7 часа или 4 часа с активна изолация на шума. 

Nothing Ear (stick) @ nixanbal.com

Кутийката за зареждане и съхранение на новия модел е с по-особена цилиндрична форма спрямо квадратната на ear (1).

Ear (stick) използват нови 12.6-милиметрови драйвъри, разработени от Nothing. Освен това идват с функцията Bass Lock, която използва микрофон, за да анализира формата на ушния канал и да настрои еквалайзера на слушалките така, че да компенсират при евентуална загуба на басовото звучене. Освен този вътрешен микрофон има още два на всяка слушалка. 

Nothing Ear (stick) @ nixanbal.com

Слушалките имат IP54 защита от прах и вода, което означава, че не бива да бъдат потапяни, но пот и дъжд не би трябвало да ги повредят.

Nothing Ear (stick) @ nixanbal.com

Могат да се използват с Android и iOS (чрез приложението на Nothing), като при връзка с модела Nothing phone (1) в интерфейса му вече са налични контроли за тях. 

Nothing Ear (stick) @ nixanbal.com

Nothing Ear (stick) вече са налични за предварителни поръчки, а продажбите започват на 4 ноември. Цената им е $99 (239 лв. за България) - колкото до днес струваха Nothing ear (1). Последните обаче поскъпнаха с 50% и вече се предлагат за $149, или 269 лв. Можете да ги поръчате директно от сайта на Nothing - цък

Xiaomi 12S Ultra е най-способният камерафон на компанията, който няма да видим в България

Xiaomi представи току-що първите си смартфони, носещи логото Leica до камерите си. Устройствата, начело с Xiaomi 12S Ultra, са най-способните…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer