НачалоНовиниNothing официално разкри Glyph Interface

Nothing официално разкри Glyph Interface

474
Написана от  dessyteneva 22 юни 2022
Nothing официално разкри Glyph Interface

Несъмнено една от най-интересните функции на предстоящия Nothing Phone (1) е системата LED светлини на прозрачния му заден панел. След като вчера тя се появи в клип и вече не е тайна, Nothing официално разкри и името ѝ - Glyph Interface, както и част от функционалностите, предназначени отново да донесат забавление на потребителите.

В статия в своя блог компанията набляга на факта, че технологиите отдавна вече не са забавни и не носят същия трепет както в миналото, а продуктите вече са се превърнали единствено в числа и спецификации - мантра, която Nothing повтаря още от създаването си. Интерфейсът Glyph е нейната идея как да върне забавлението от новото устройство.

Светлините на задния панел на Phone (1) се синхронизират, за да мигат създавайки уникални модели към всеки персонализиран звук. Така потребителите ще знаят кой се обажда, дали имат известие или телефонът се зарежда, без да е нужно да поглеждат екрана му. За целта само трябва да присвоят мелодия на отделните контакти, заедно с отделен модел на премигване Glyph.

Освен това компанията посочва, че за да се фокусирате по-добре, можете да обърнете телефона с лицето надолу и да пуснете безшумния режим, при който ще получавате само светлинни известия, а когато трябва да си починете, можете да зададете дневен график за автоматично изключване на Glyph.

Това са само първоначалните функционалности на Glyph Interface, тъй като предстои системата да се персонализира още повече според нуждите на потребителите, след като Nothing Phone (1) дебютира официално на 12 юли.

Още - в сайта на Nothing

Мастило до входната врата, или какво представлява HP Instant Ink

Когато от HP ми се обадиха, за да ми разкажат за Instant Ink, признавам си, не бях чувал за услугата.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer