НачалоНовиниNothing Phone (1) няма да получи Android 13 преди 2023 г.

Nothing Phone (1) няма да получи Android 13 преди 2023 г.

1683
Написана от  dessyteneva 24 август 2022
Nothing Phone (1) няма да получи Android 13 преди 2023 г.

Nothing представи първия си смартфон Phone (1) преди няколко седмици и обеща продължителна софтуерна поддръжка за него. Устройството работи с Android 12 и Nothing OS, която е много близо до чистия Android, поради което потребителите смятаха, че Phone (1) ще е сред първите модели с ъпдейт до Android 13. Това обаче няма да се случи, тъй като компанията обяви, че актуализацията ще пристигне едва през 2023 г.

Nothing официално потвърди, че смартфонът им няма да бъде обновен до Android 13 преди края на годината и дори не посочи съвсем конкретен срок. Все пак знаем, че актуализацията трябва да дойде в първите 6 месеца на 2023 г.

Въпреки това компанията ще продължи редовно да осигурява ъпдейти, които обаче ще са насочени към подобряване на потребителското изживяване с устройството, а последният такъв дойде само преди дни.

Nothing обяви, че иска да “настрои фино” ъпдейта според хардуера на техния модел, преди да го предостави на потребителите.

При представянето на Phone (1) компанията обеща четири години да предоставя двумесечни корекции за сигурност на устройството и три години да актуализира операционната система.

Ревю на смарт електрическата четка за зъби Oral-B iO 10

В канала на nixanbal обикновено си говорим за ъпгрейди на телефони, но този път ще ви разкажа за новата четка…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer