НачалоНовиниNothing Phone (1) ще има равномерни рамки на дисплея, премиерата наближава

Nothing Phone (1) ще има равномерни рамки на дисплея, премиерата наближава

1134
Написана от  dessyteneva 01 юни 2022
Nothing Phone (1) ще има равномерни рамки на дисплея, премиерата наближава

Nothing се старае да поддържа любопитството на феновете си, разкривайки малко по малко спецификациите на първия си смартфон Nothing Phone (1). Сега компанията публикува в Twitter резюме на това, което знаем за устройството до момента, а в него разкри още една любопитна подробност – телефонът ще има равномерни рамки от всички страни на дисплея.

Nothing посочва, че Phone (1) няма да има т.нар. “брадичка”, което означава, че рамките около дисплея ще са с еднакъв размер – нещо неприсъщо за повечето модели на пазара, при които обикновено очертанията са по-дебели в долната част.

Освен това компанията посочва, че скоро ще обяви датата на премиерата на Nothing Phone (1). Вече знаем, че това ще се случи през лятото, а слуховете сочат датата 21 юли, но тя все още не е потвърдена.

Обобщавайки информацията за устройството до момента, Nothing потвърждава, че то ще има рамка от рециклиран алуминий и прозрачен заден панел. Ще предлага безжично зареждане и ще е базирано на чипсет Qualcomm Snapdragon. Очаква се това да е новият Snapdragon 7 Gen 1, който беше представен наскоро и това отговаря на предполагаемата цената от около 500 евро, която слуховете посочват за Phone (1).

Nothing Phone (1)

Освен това се твърди, че телефонът ще има дисплей с 90 Hz честота на опресняване и най-вероятно Full HD+ резолюция, 64 МР основна камера, докато предната ще е изрязана в дисплея, който пък вероятно ще е плосък, а не извит.

Очаква се Nothing съвсем скоро да обяви датата за премиерата на Phone (1), а може би и повече подробности за самия телефон.

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max предлагат 48 МР камера и супер ярки екрани с Dynamic Island

Dynamic Island. Така Apple описва тази елипсовидна изрязана част в дисплея на току-що обявените си смартфони iPhone 14 Pro и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer