НачалоНовиниNothing Phone (1) скоро ще получи бета версия на Android 13

Nothing Phone (1) скоро ще получи бета версия на Android 13

1011
Написана от  nixanbal 24 ноември 2022
Nothing Phone (1) скоро ще получи бета версия на Android 13

Nothing вече обяви, че няма да бърза с ъпдейта до Android 13 и финална негова версия за Nothing Phone (1) може да се очаква едва в началото на 2023 г. Въпреки това шефът на компанията Карл Пей пусна тийзър в Twitter, с който подсказва, че скоро може да се появи бета версия на софтуера. 

Карл Пей пусна в социалната мрежа скрийншот от Nothing Phone (1), който показва страницата About Phone и разкрива, че бройката върви под Android 13 и Nothing OS 1.5.0.

Няма пояснение към скрийншота, но в коментарите под него Пей обяви, че програма за бета тестове се задава "скоро". Тя трябва да стартира в следващите седмици, преди края на годината, а финалният ъпдейт е планиран за началото на 2023 г.

Nothing Phone (1)

Цялото това мотаене на актуализацията е странно, имайки предвид, че един от акцентите при Nothing Phone (1) е почти чистият Android, с който идва апаратът. Съответно това не би изисквало твърде сериозни усилия за напасване на всяка следваща версия към интерфейса на компанията, но това изглежда не е така или просто Nothing нямат ресурса да се справят с обновлението по-бързо. 

Xiaomi 13 Ultra е впечатляваща камера, но и доста добър телефон

Xiaomi обяви днес официално новия си премиум смартфон Xiaomi 13 Ultra, който представя следващия етап в партньорството на китайската компания…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer