НачалоНовиниNothing Phone (2) получава ранен достъп до Android 14 с Nothing OS 2.5 Open Beta 1

Nothing Phone (2) получава ранен достъп до Android 14 с Nothing OS 2.5 Open Beta 1

439
Написана от  nixanbal 13 октомври 2023
Nothing Phone (2) получава ранен достъп до Android 14 с Nothing OS 2.5 Open Beta 1

Nothing обяви, че дава възможност на собствениците на Phone (2) да тестват Android 14 с тяхната Nothing OS 2.5 Open Beta 1. Базираната в Лондон компания обяви, че целта е до новата версия да бъдат актуализирани всички модели Phone (1) и Phone (2), но не дава точни срокове. 

Nothing OS 2.5, която носи нови екстри, включително тези от Android 14, е "най-значимият ъпдейт" от Nothing OS 2.0 насам, която беше пусната през юли. 

Актуализацията ще включва обновена галерия с уиджети, нов уиджет за снимки, нови опции за редакция на скрийншоти, възможност за скриване на икони, скрийншот с провлачване на три пръста през екрана, персонализируема команда с двойно натискане на бутона за включване и други. 

Nothing Phone (2)

Вече включилите се в Beta програмата потребители могат да тестват ранната версия на софтуера, като актуализират през Settings > System > System Update. Тези, които все още не са в програмата, могат да се запишат за нея на адрес nothing.community.

Снимки от срещата ми с Xiaomi 12S Ultra - смартфонът с 1" сензор и логото на Leica

През юли Xiaomi представи нова серия флагман смартфони, начело на която постави модела Xiaomi 12S Ultra. Това е първият смартфон…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer