НачалоНовиниNothing Phone (2) ще бъде "по-премиум" от предшественика си, излиза през 2023 г.

Nothing Phone (2) ще бъде "по-премиум" от предшественика си, излиза през 2023 г.

1073
Написана от  nixanbal 30 януари 2023
Nothing Phone (2) ще бъде "по-премиум" от предшественика си, излиза през 2023 г.

Nothing Phone (1) не беше супер напомпан модел, но определено влиза в историята като едно от най-интересните устройства на 2022 г., може би най-вече заради дизайна със светещите елементи на задния си панел. И докато феновете се питат какво и кога подготвя основателят на младата компания Карл Пей, той даде интервю за Inverse, в което разкри някои от плановете си. 

Оказва се, че Nothing усилено подготвя втория си смартфон, независимо че в края на 2022 г. Карл Пей заяви, че фокусът им ще бъде изцяло върху Nothing Phone (1). В интервюто си шефът на компанията обяви, че Nothing Phone (2) се задава в края на 2023 г.

Спецификации за втория смартфон на Nothing не се споменават, но Пей подчертава, че той ще бъде "по-премиум" спрямо Nothing Phone (1). Това може да означава по-добра камера и по-мощен чипсет - компоненти, които в първия модел бяха на много добро ниво за средния клас, но със сигурност не и "премиум". 

Screenshot 2023-01-30 at 18.04.41

Другото ключово послание от интервюто на Карл Пей е, че компанията му се разраства и вече има доста по-сериозен капацитет да работи по софтуера на смартфоните си. Затова и софтуерът ще бъде важен акцент при Nothing Phone (2). 

Освен това Пей признава, че миналата година не е имал достатъчно служители в екипа си, които да работят за това първият им смартфон да работи във всички мрежи в САЩ, но през 2023 г. това ще бъде поправено и Phone (2) ще се появи и на този огромен пазар. Това може да се окаже ключово за развитието на бранда. 

Ревю на Samsung Galaxy Watch6 Classic

Galaxy Watch6 Classic бележи завръщането на Samsung към дизайна с въртящия се безел около дисплея, след като миналата година вместо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer