НачалоНовиниNothing Phone (2a) дебютира на 5 март

Nothing Phone (2a) дебютира на 5 март

440
Написана от  nixanbal 13 февруари 2024
Nothing Phone (2a) дебютира на 5 март

Nothing обяви днес, че ще представи новия си смартфон Nothing Phone (2a) на 5 март. Очаква се устройството да бъде позиционирано в средния ценови сегмент и да стои под флагмана на компанията Nothing Phone (2). 

В 10-минутно видео, в което участва и шефът на компанията Кар Пей, днес стана ясно, че Nothing Phone (2a) ще бъде по-евтин от Phone (2), ще запази прозрачните елементи на задния си панел, а също и Glyph Interface-а, макар и под различна форма. 

Карл Пей използва повода за поредна самореклама, като заяви, че Nothing Phone (2a) ще бъде смартфон без конкуренция, защото останалите производители не отделяли особено внимание на моделите си извън високия клас. Техният модел обаче щял да бъде специално премислен и най-добрият в категорията си, като нямало да предлага излишни или бутафорни екстри. 

Шефът на дизайнерите в Nothing потвърди, че Phone (2a) все така ще предлага прозрачни елементи в дизайна и че ще бъде запазена системата от светлини на задния панел, макар и в друга форма - вероятно много по-опростена. 

Бяха показани различни работни скици, сред които се вижда модел, доста близък до това, което наскоро изтече като предполагаем дизайн за Phone (2a). 

Phone (2a)

Анонсът на Nothing Phone (2a) е насрочен за 5 март, но още на 27 февруари, по време на MWC 2024 в Барселона, Nothing организира вечерно събитие за медиите. Аз ще бъда там, но не знам какво точно да очакваме като новина. Възможно е да бъде обявен моделът на чипсета, който ще се използва от устройството, както се случи на миналогодишния конгрес с чипсета за Phone (2). 

В сайта на компанията можете да регистрирате интереса си, за да получите 20 евро отстъпка от цената на Nothing Phone (2a) https://bg.nothing.tech/pages/event

Huawei P50 Pocket e адекватна алтернатива на Galaxy Z Flip 3, макар и без 5G

Huawei представи днес в Китай новия си смартфон със сгъваел дисплей P50 Pocket, който е първият им такъв модел с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer