НачалоВидео ревюNothing Phone (2a) идва! Интервю със съоснователя на Nothing Давид Гарсия

Nothing Phone (2a) идва! Интервю със съоснователя на Nothing Давид Гарсия

746
Написана от  nixanbal

На 5 март предстои Nothing да представи третия си смартфон, а няколко дни по-рано, тук, на MWC 2024 в Барселона, успях да се срещна със съоснователя на компанията, Давид Санмартин Гарсия беше супер приятен събеседник и независимо, че това интервю трябваше да е просто небрежен разговор, реших да го запиша и споделя с вас без редакция.

Поговорихме си за Nothing Phone (2a), за който вече знаем, че ще използва чипсет MediaTek Dimensity 7200 Pro - специално модифицирана версия за устройството на Nothing. Гарсия сподели защо са се спрели на него и заменят досега използваните платформи Snapdragon на Qualcomm във Phone (1) и Phone (2), както и каква производителност очакват от решението на MediaTek. 

Nothing Phone (2a) всъщност ще излезе като продължение на Phone (1) и можем да го приемем като негов наследник. В същото време Nothing Phone (2) остава като флагман за бранда. 

Nothing Phone (2a)

Гарсия разказа още как вижда бъдещото портфолио на Nothing, колко трудно е да създаваш нови технологични продукти и какво се очаква от подбранда CMF by Nothing. 

Достъпният Redmi Note 13 предлага по-ярък дисплей, нова камера и още ключови подобрения

Redmi Note 13 е един от най-достъпните смартфони на Xiaomi, но това не означава, че е хардуерно ощетен. Напротив. За…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer