НачалоНовиниNothing Phone (2a) все пак може да има Glyph Interface

Nothing Phone (2a) все пак може да има Glyph Interface

448
Написана от  nixanbal 10 февруари 2024
Nothing Phone (2a) все пак може да има Glyph Interface

Преди дни в мрежата се появи изображение, за което се твърдеше, че показва дизайна на Nothing Phone (2а). Въпреки че беше споделено от един от най-достоверните източници в социалната мрежа X, оказва се, че визията не отразява реалния модел. И това всъщност е добра новина. 

Източникът се извини за заблудата, след като малко преди това и @evleaks се усъмни, че смартфонът ще изглежда така. 

Успоредно в мрежата се върти друго изображение, което вероятно е доста по-близо до реалността. Основната разлика тук е, че двойната камера е хоризонтално разположена и е центрирана, а не хоризонтална в левия ъгъл на апарата. И нещо друго - Glyph Interface-ът все пак се завръща. 

Nothing Phone (2a)

Предишната визия представи дизайн без светлини на задния панел, което беше разочароващо и странно, имайки предвид, че това е емблемата на бранда. Но от друга страна Nothing Phone (2a) ще бъде по-достъпен модел и ще трябва да бъде спестено от нещо, така че подобен ход звучеше логично. 

Очакваме премиерата на устройството на 27 февруари по време на MWC 2024 в Барселона. Аз ще бъда на живо на събитието, така че очаквайте включване и видео от първата ми среща с него. 

Официална премиера на Samsung Galaxy S24 Ultra: генеративен изкуствен интелект, Snapdragon 8 Gen 3 и нова камера за 5х зуум

Samsung представи току-що в Сан Хосе, Калифорния, новите си флагмани в серията Galaxy S24, като начело е премиум смартфонът Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer