НачалоНовиниNothing пуска собствен подбранд за по-достъпни технологии с изчистен дизайн

Nothing пуска собствен подбранд за по-достъпни технологии с изчистен дизайн

1006
Написана от  nixanbal 03 август 2023
Nothing пуска собствен подбранд за по-достъпни технологии с изчистен дизайн

Nothing е един от най-младите технологични брандове на пазара, като само преди седмици представи едва втория си смартфон, но според основателя му Карл Пей изглежда е дошло време за лансирането на втора марка. CMF by Nothing е подбранд на Nothing, който ще бъде фокусиран върху по-достъпни устройства с изчистен дизайн. 

Карл Пей обяви новината за създаването на CMF by Nothing във видео в YouTube канала на компанията, като обясни, че екипът зад новата марка ще бъде отделен, така че основният да не се разсейва с тези допълнителни проекти. 

Screenshot 2023-08-04 at 7.15.02

Под името CMF by Nothing ще бъдат представяни по-достъпни устройства, които все пак ще имат акцент върху дизайна и ще обещават качествено изпълнение. Паралел може да се направи с OnePlus (предишната компания на Карл Пей) и техния по-достъпен бранд Nord, а също и с Huawei и Honor, когато вторите бяха официално част от китайския технологичен гигант. 

Screenshot 2023-08-03 at 22.03.30

Първите продукти от CMF by Nothing се очакват до няколко месеца, като това ще бъдат смарт часовник и слушалки тип тапи. 

Nothing ще остане с фокус върху иновациите в дизайна, най-новите технологии и премиум изпълнението, казват от компанията. Интересна заявка, имайки предвид, че досега Nothing не е имала истински премиум модел, технологични иновации или супер нови решения, като дори най-новият Nothing Phone (2) се базира на миналогодишен чипсет. Базираният в Лондон стартъп обаче има специално отношение към дизайна и чрез своя оригинален Glyph Interface успешно трупа фенове.

Можете да гледате анонса във видеото отдолу след 8:45 мин:

6 НЕЩА за новите Neo QLED телевизори на Samsung

Стартът на Световното първенство по футбол в Катар 2022 е повод за много потребители да се замислят за ъпгрейд на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer