НачалоНовиниNothing разкри дизайна на следващия си смартфон седмица преди премиерата

Nothing разкри дизайна на следващия си смартфон седмица преди премиерата

1652
Написана от  nixanbal 04 юли 2023
Nothing разкри дизайна на следващия си смартфон седмица преди премиерата

Остава точно седмица до обявеното за 11 юли събитие, на което очакваме Nothing да представи втория си смартфон Nothing Phone (2). Устройството ще бъде позиционирано малко по-високо от своя предшественик, а сега имаме и официално изображение, което разкрива дизайна му. Научаваме и детайли за системата от светлини на задния панел - т.нар. Glyph Interface. 

Както се очакваше, дизайнът на новия модел ще бъде запазен до голяма степен непроменен спрямо Phone (1), но има и някои промени. Включително покривното стъкло за гърба, което вече е леко извито. 

Светещите елементи на прозрачния гръб също са запазени, но са разделени на повече по-малки зони. Освен това те са съставени от повече диоди - от 12 преди на цели 33 във Phone (2). Идеята е така те да имат по-широко приложение. Една от LED линиите например може да показва колко голяма е силата на звука при звънене, може да показва изтичането на пуснат таймер и други.

Всичко това звучи интересно, но изглежда предполага потребителят да ползва телефона си с гърба към лицето си, което е странно и ще проверим дали ще се окаже практична идея.

Nothing Phone (2) 

В телефона ще има композитор на мелодии, които да са синхронизирани с Glyph Interface-а, а Nothing обяви и колаборация със Swedish House Mafia, които са композирали специален пакет звуци за телефона. Те между другото са сред най-новите инвеститори в компанията. 

Очакваме от Nothing Phone (2) да предложи 6.7" дисплей, двойна камера, Snapdragon 8+ Gen 1 и 4700 mAh батерия, а детайлите ще научим на 11 юли. 

Най-очакваните смартфони на 2024 г.

В началото на 2024 г. обикновено правим равносметки, но в този материал реших да погледнем напред и към това, което…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer