НачалоНовиниNothing са продали 500 000 бройки от първия си смартфон

Nothing са продали 500 000 бройки от първия си смартфон

1021
Написана от  nixanbal 01 декември 2022
Nothing са продали 500 000 бройки от първия си смартфон

Шефът на Nothing качи в YouTube канала на компанията видео, в което споделя мислите си за iPhone 14 Pro и междувременно отговори на някои интересни въпроси около бранда си. Карл Пей обяви, че досега са продали над 500 000 бройки от Nothing Phone (1) и призна, че моделът на Apple е едно от най-добрите устройства на пазара. 

От старта на продажбите на Nothing Phone (1) през втората половина на юли досега са продадени половин милион бройки, спомена Пей в разговора със свой служител. Устройството е достъпно директно от сайта на производителя, но се продава и на различните пазари, включително и у нас, през партньори.

Пей призна, че iPhone 14 Pro, който е ползвал няколко дни, е един от най-добрите модели в премиум сегмента, но за потребителите, които търсят по-достъпен модел - техният Nothing Phone (1) бил отличен вариант и с вероятно най-добрата камера в класа си. 

Шефът на компанията не отговори категорично дали планира премиум модел Nothing и каза само "може би, може би". 

Интересното е, че Пей заяви, че дизайнът на смартфона им няма нищо общо с този на iPhone, при положение, че това е първото, което всеки би отбелазал, виждайки Phone (1). Другият спорен момент в клипа е изчисленията му колко печели Apple от своя модел и колко Nothing. Доста кръчмарски сметки, имайки предвид какви инвестиции за R&D стои зад единия и зад другия апарат. 

Screenshot 2022-12-01 at 17.09.53

Колкото до служителя, който купи iPhone 14 Pro от Apple Store в Лондон (след което го върна), представяйки се за служител на Samsung - предполагам, че е било твърде тъжно да каже "We're from Nothing". 

Xiaomi 12 и 12 Pro дебютираха на регионално събитие във Виена, идват у нас на 11 април

Xiaomi първо, в края на декември 2021 г., обяви смартфоните в серията 12 на китайския пазар, след което наскоро те…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer