НачалоНовиниNothing ще е сред първите компании с достъп до Android 14 Beta

Nothing ще е сред първите компании с достъп до Android 14 Beta

690
Написана от  nixanbal 28 април 2023
Nothing ще е сред първите компании с достъп до Android 14 Beta

Основателят на младата технологична компания Nothing, Карл Пей, изглежда ще се опита да поправи грешките от миналото. След като смартфонът Nothing Phone (1) беше сред най-дълго чакалите актуализация до Android 13, сега ъпдейтът до Android 14 може да е един от най-бързите. 

Оказва се, че Nothing ще е сред първите компании с достъп до Android 14 Beta 1, обявиха от базирания в Лондон стартъп. Повече информация и за Android 14, и за плановете на Nothing вероятно ще научим по време на Google I/O, която е планирана за 10 май. 

Screenshot 2023-04-28 at 22.05.30

Ранният достъп до Android 14 вероятно ще позволи на Nothing да е и сред най-бързите с ъпдейт до финалната версия за своя Nothing Phone (1) - да се надяваме още тази година, скоро след пускането ѝ от Google. С това компанията би могла да измие черната точка, която получи за изключително забавения Android 13 - странно стечение на обстоятелствата, имайки предвид, че NothingOS е почти без никакви модификации на Android.

До няколко месеца се очаква и Nothing Phone (2), така че би следвало и той да може да се възползва от близките отношения на Карл Пей с Google. 

ВИДЕО: 10 НЕЩА за камерата на Samsung Galaxy S21 Ultra

Това е една от най-способните и най-многофункционални камери в смартфон досега. Затова в следващото видео ще ви разкажа подробности за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer