НачалоНовиниНов кадър разкрива изцяло дизайна на Samsung Galaxy S22 Ultra

Нов кадър разкрива изцяло дизайна на Samsung Galaxy S22 Ultra

4215
Написана от  kris.romanov 31 декември 2021
Нов кадър разкрива изцяло дизайна на Samsung Galaxy S22 Ultra

До премиерата на новата флагман серия Galaxy S22 на Samsung остава малко повече от месец, като вече знаем доста детайли за трите модела в нея. Начело ще бъде Galaxy S22 Ultra - комбинация от сериите Galaxy S и Galaxy Note, предлагащ най-доброто при камерите + висока производителност, включително вграден в корпуса стилус. Ultra сега се появи в ясно изображение, показващо дизайна му от всички страни. 

От кадъра се потвърждават очакванията дизайнът на Galaxy S22 Ultra да е много сходен с този на смартфоните в серията Galaxy Note. Това означава по-широко тяло с ръбати ъгли и интегриран стилус. Това ще е първият модел от серията S, който ще има изваждаща се от корпуса му писалка. 

Новото спрямо Galaxy S21 Ultra e и че ще липсва масивната плочка за основната камера. Вместо това обективите й ще се подават леко директно от гърба на апарата. 

По отношение на четворната основна камера - говори се, че ще видим отново 108 МР главен сензор, но с подобрения в качеството на изображенията. Към него ще има 12 МР ултраширока камера, 10 МР телефото камера за 3х оптичен зуум и още една 10 МР камера за 10х оптичен зуум.  

Samsung Galaxy S22 Ultra

Дисплеят между другото изглежда съвсем леко извит, което вероятно е с цел да се предложи повече площ за удобно писане със стилуса.

Цветът също е завръщане към серията Galaxy Note, макар и да не е точно онова бронзово, което познаваме от нея, а с малко повече розовеещи оттенъци. 

Батерията щяла да бъде с капацитет 5000 mAh и с 45 W зареждане. 

Според слуховете очакваме премиерата на Galaxy S22 Ultra през февруари. 

Източник - @evleaks

Nokia представя 6 нови смартфона в среден и нисък клас, въвежда нови имена за моделите

На очакваното си онлайн събитие днес HMD Global представи цели 6 нови Android смартфона под бранда Nokia, които са позиционирани…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer