НачалоНовиниНов клип демонстрира нереализирания смартфон с навиващ се дисплей LG Rollable

Нов клип демонстрира нереализирания смартфон с навиващ се дисплей LG Rollable

1619
Написана от  dessyteneva 13 юли 2022
Нов клип демонстрира нереализирания смартфон с навиващ се дисплей LG Rollable

Малко преди да се откаже от бизнеса си със смартфони LG показа интересен прототип на сгъваем смартфон, чийто дисплей се навива в рамката – LG Rollable. Устройството така и не видя бял сват, а единственото доказателство за съществуването му беше кратък клип, демонстриран в началото на виртуална пресконференция. Сега обаче можем да го видим в пълния му блясък, благодарение на видео от YouTube канала Checkout Tech.

Предполага се, че LG Rollable има 7.4” дисплей с резолюция 1600 х 2428, който се навива в рамката си, за да се превърне в по-компактен смартфон. Задната част на устройството е с лъскаво покритие и тройна камера със светкавица.

LG Rollable

Въпреки интересната идея, LG Rollable надали ще се появи като реално устройство, освен ако слуховете, че компанията е продала патента на свои служители в Корея не се окажат истина.

LG Display обаче продължава да съществува, а Евън Блас наскоро сподели, че Motorola разработва подобен модел с кодово име Felix. Така че идеята за навиващ се в рамката екран все някога ще бъде реализирана.

Първият електромобил на Xiaomi се появи предпремиерно и изглежда страхотно

Преди две години и половина Xiaomi обяви, че започва да работи по първия си електрически автомобил и че първоначалната инвестиция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer