НачалоНовиниНов мощен смартфон от серията Huawei Honor ще бъде представен на 24 юни

Нов мощен смартфон от серията Huawei Honor ще бъде представен на 24 юни

4144
Написана от  nixanbal 10 юни 2014
Нов мощен смартфон от серията Huawei Honor ще бъде представен на 24 юни

Huawei подготвя нов мощен смартфон от серията Honor, който може да излезе под името Honor 6 и се очаква да бъде представен само след две седмици - на 24 юни. 

Китайците разпространиха покана до медиите в родината си, където към края на месеца на националния стадион в Пекин ще бъде представено новото устройство. 

Интересно е, че на поканата се вижда цифрата 6, което подсказва, че Huawei може да прескочат няколко издания и от Honor 3 да преминат директно на Honor 6. Възможно е това да е с цел изравняване с конкурентите Samsung и Apple и техните флагмани. 

Huawei Honor 6

Независимо как Huawei реши да нарече новия си смартфон, от него се очаква да предлага приятни характеристики, сред които новия чипсет Kirin 920 с осемядрен процесор, 3 GB RAM и 5" Full HD екран. 

Очаквайте още подробности за останалите спецификации на модела. Ще бъде интересно и да научим дали Honor 6 ще се предлага извън китайския пазар, но предвид плановете за световна инвазия на производителя - би било логично. 

5 най-важни екстри на Tecno Spark 10 Pro

Tecno е сравнително нов бранд за българския пазар, но всъщност е име с доста сериозно присъствие на световната сцена. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer