НачалоНовиниНова реклама на Samsung се шегува с липсата на сгъваем iPhone

Нова реклама на Samsung се шегува с липсата на сгъваем iPhone

5597
Написана от  nixanbal 04 ноември 2022
Нова реклама на Samsung се шегува с липсата на сгъваем iPhone

Samsung публикува нова реклама в YouTube канала си, с която следва дългогодишната си традиция да се шегува с Apple и техните продукти. Този път корейците са взели на прицел липсата на сгъваем модел iPhone. 

Клипът е озаглавен "На оградата" ("On the Fence"), но всъщност се заиграва с идиома, означаващ "не мога да реша; колебая се". В него фенове на Apple са заинтригувани какво има от страната на Samsung и най-вече от техните сгъваеми смартфони. Подобен на служител в Apple Store персонаж обаче призовава хората да слязат от оградата (да не се колебаят) и просто да чакат, защото това правят Apple - "просто чакат".

Това не е първият случай, в който Samsung пуска закачливо видео по адрес на Apple, като такива е имало при въвеждането на ноча при iPhone X и при премахването на зарядното от кутията на iPhone 12, а и при много други поводи. В някои случаи тези шеги не остаряват добре, тъй като след време се оказва, че на Samsung се е наложило да последва иначе спорния пример на Apple - да речем с премахването на зарядното. 

В този случай обаче Apple действително се бави с премиерата на първия си сгъваем смартфон и се говори, че това ще се случи едва през 2024 г. Според някои слухове това всъщност може да не е iPhone, а някакъв таблет с разгръщащ се екран.

Нов Xiaomi Store ще отвори врати в още един търговски център в София

Xiaomi скоро ще отвори в България втория официален Xiaomi Store. Това става ясно от брандиран с "Очаквай скоро" нов магазин…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer