НачалоНовиниНова снимка показва колко по-малка е браздата в дисплея на Galaxy Z Fold 4 спрямо Fold 3

Нова снимка показва колко по-малка е браздата в дисплея на Galaxy Z Fold 4 спрямо Fold 3

1136
Написана от  dessyteneva 20 юни 2022
Нова снимка показва колко по-малка е браздата в дисплея на Galaxy Z Fold 4 спрямо Fold 3

Слуховете сочат, че една от важните промени при задаващия се през август Galaxy Z Fold 4 ще бъде значително по-малко забележимата сгъвка на дисплея. Сега изглежда имаме възможност да проверим това, сравнявайки браздата в дисплея на Galaxy Z Fold 4 с тази на Fold 3.

От разпространения от @universeice кадър ясно се вижда, че сгъвката на екрана на Galaxy Z Fold 4 (вдясно) е по-малко забележима от тази на неговия предшественик. Въпреки това тя изглежда ще остане видима, въпреки че вече се появиха сгъваеми модели, като Oppo Find N например, които използват различна панта и предлагат почти незабележима следа при сгъването.

galaxy z fold 3 vs z fold 4

Според слуховете досега новата панта на дисплея на Fold 4 ще е много по-тясна от тази на Fold 3, което допринася за по-малката гънка на екрана.

Очаква се компанията да представи новите си смартфони със сгъваем дисплей през август, по време свое събитие Unpacked, където Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4 най-вероятно ще са придружени от смарт часовниците Galaxy Watch 5 и Watch 5 Pro.

5 НЕЩА за USB-C монитора Philips 27E1N5600HE/01

Philips 27E1N5600HE/01 е монитор с 27" диагонал, който е създаден основно за работа. Независимо дали го използвате в офиса или…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer