НачалоНовиниНовата инфоразвлекателна система на LG ще дебютира в електромобила Renault Mégane E- TECH Electric

Новата инфоразвлекателна система на LG ще дебютира в електромобила Renault Mégane E- TECH Electric

1188
Написана от  nixanbal 01 ноември 2021
Новата инфоразвлекателна система на LG ще дебютира в електромобила Renault Mégane E- TECH Electric

LG обяви, че тяхната нова инфоразвлекателна система за автомобили от следващо поколение ще дебютира в електромобила Renault Mégane E- TECH Electric, очакван през 2022 г. Софтуерът на системата е разработен съвместно от LG и Renault и се базира на Google Android Automotive.

Софтуерът работи независимо от хардуера на автомобила, обясняват от LG, което позволява предоставянето на различни функции, като например възможността за актуализиране на операционната система по въздух и отдалечена проверка на състоянието на зареждане на превозното средство.

Renault

Новата In-Vehicle Infotainment (IVI) система на LG е първата такава, базирана на Android 10 и получила сертификат от Google Automotive Services (GAS).

LG Renault Megane IVI 02

Платформата предлага интелигентни информационно-развлекателни услуги и лесен достъп до различни приложения на Google, включително гласовия помощник Google Assistant, навигацията Google Maps и онлайн магазина за допълнителни приложения Google Play.

LG Renault Megane IVI 01

Новият Mеgane E-TECH Electric беше представен на 6 септември, като той ще се предлага от 2022 г. с избор от два капацитета на батерията - 40 kWh за пробег от 300 км (цикъл по WLTP) и 60 kWh за пробег до 470 км (цикъл по WLTP в зависимост от версията).

Смартфоните Redmi Note 13 на Xiaomi са в България - цветове, версии и цени

След като преди минути тук, в Букурещ, Xiaomi представи за нашия регион смартфоните от серията Redmi Note 13, вече имаме…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer