НачалоНовиниНовата мишка Logitech Signature M650 предлага по-тихи кликове, опция за левичари и два размера

Новата мишка Logitech Signature M650 предлага по-тихи кликове, опция за левичари и два размера

508
Написана от  nixanbal 11 януари 2022
Новата мишка Logitech Signature M650 предлага по-тихи кликове, опция за левичари и два размера

Logitech току-що представи новата си мишка Signature M650, която цели да направи работата пред компютъра по-удобна за повече хора. Безжичният модел се предлага в два размера, има опция за левичари и използва технология, намаляваща драстично шума при кликове на бутоните й.  

Signature M650 има комфортен контурен дизайн и гумирана странична зона за палеца. Пластмасовите елементи от корпуса на продукта са произведени отчасти от рециклирана пластмаса - до 64% при модела в графитено. 

Logitech Signature M650 @ nixanbal.com

Signature M650 се предлага в два размера, като и в двата случая мишката използва технологията SilentTouch, която намалява шума от кликване с 90% в сравнение с мишката Logitech M185. Освен че това ще щади колегите в офиса, Logitech са имали предвид и видеоразговорите, при които кликванията могат да бъдат неприятни. 

По-големият размер, Signature M650 L, идва и във вариант за левичари. 

Logitech Signature M650 @ nixanbal.com

Колелцето е SmartWheel, а не MagSpeed, което Logitech използва при по-скъпите си модели, като при него компанията обещава презицна навигация или супербързо скролиране, когато е необходимо. 

Батерията е един брой АА и издържа до две години ползване. 

Logitech Signature M650 @ nixanbal.com

Signature M650 дава възможност за персонализиране на страничните бутони с бързи команди в софтуера Logitech Options+ и може да се свързва с машини под Windows, macOS, Linux, Chrome OS, ipadOS и Android операционни системи. Това става чрез Bluetooth Low Energy или с USB приемника Logi Bolt.

Logitech Signature M650 @ nixanbal.com

Logitech Signature M650 ще бъде налична до края на януари 2022 г. на препоръчителна цена от 89.99 лв. (и за двата размера). Моделът ще се продава в характерните и за други серии на марката цветове графитено, бяло и розово. 

5 НЕЩА за Lenovo Tab P11 Pro

В последните дни на декември у мен е таблетът Tab P11 Pro на Lenovo, който се оказа, че е доста…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer