НачалоНовиниНовата мишка Logitech Signature M650 предлага по-тихи кликове, опция за левичари и два размера

Новата мишка Logitech Signature M650 предлага по-тихи кликове, опция за левичари и два размера

738
Написана от  nixanbal 11 януари 2022
Новата мишка Logitech Signature M650 предлага по-тихи кликове, опция за левичари и два размера

Logitech току-що представи новата си мишка Signature M650, която цели да направи работата пред компютъра по-удобна за повече хора. Безжичният модел се предлага в два размера, има опция за левичари и използва технология, намаляваща драстично шума при кликове на бутоните й.  

Signature M650 има комфортен контурен дизайн и гумирана странична зона за палеца. Пластмасовите елементи от корпуса на продукта са произведени отчасти от рециклирана пластмаса - до 64% при модела в графитено. 

Logitech Signature M650 @ nixanbal.com

Signature M650 се предлага в два размера, като и в двата случая мишката използва технологията SilentTouch, която намалява шума от кликване с 90% в сравнение с мишката Logitech M185. Освен че това ще щади колегите в офиса, Logitech са имали предвид и видеоразговорите, при които кликванията могат да бъдат неприятни. 

По-големият размер, Signature M650 L, идва и във вариант за левичари. 

Logitech Signature M650 @ nixanbal.com

Колелцето е SmartWheel, а не MagSpeed, което Logitech използва при по-скъпите си модели, като при него компанията обещава презицна навигация или супербързо скролиране, когато е необходимо. 

Батерията е един брой АА и издържа до две години ползване. 

Logitech Signature M650 @ nixanbal.com

Signature M650 дава възможност за персонализиране на страничните бутони с бързи команди в софтуера Logitech Options+ и може да се свързва с машини под Windows, macOS, Linux, Chrome OS, ipadOS и Android операционни системи. Това става чрез Bluetooth Low Energy или с USB приемника Logi Bolt.

Logitech Signature M650 @ nixanbal.com

Logitech Signature M650 ще бъде налична до края на януари 2022 г. на препоръчителна цена от 89.99 лв. (и за двата размера). Моделът ще се продава в характерните и за други серии на марката цветове графитено, бяло и розово. 

Мастило до входната врата, или какво представлява HP Instant Ink

Когато от HP ми се обадиха, за да ми разкажат за Instant Ink, признавам си, не бях чувал за услугата.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer