НачалоНовиниНовата реклама на луксозните автомобили Bentley е заснета със смартфон (iPhone 5S)

Новата реклама на луксозните автомобили Bentley е заснета със смартфон (iPhone 5S)

3477
Написана от  nixanbal 16 май 2014
Новата реклама на луксозните автомобили Bentley е заснета със смартфон (iPhone 5S)

Вместо скъпа снимачна техника за най-новата реклама на луксозните автомобили Bentley е използван смартфон, а видеото е било обработено в движение - на таблет. С това се похвали преди няколко часа в Twitter маркетинг експертът на Apple Фил Шилър, който изтъкна водещата роля на iPhone 5S и iPad Air във видеото Intelligent Details за Bentley Motors.

Снимките за модела Bentley Mulsanne са направени с iPhone 5S, като към него е използвано и доволно количество фотографско оборудване, включително външен обектив. Всичко това и черно-белият филтър са помогнали за създаването на доста приятен клип, но професионалистите сред вас ще могат да дадат по-обективна оценка. 

Обработката на кадрите пък се е случила на задната седалка в самия автомобил, където услужливо се разкриват два броя iPad Air с удобни клавиатури за работа в движение. 

Това не е първото важно представяне на iPhone като заместител на професионална фотографска техника. В края на 2013 г. дефилето с новата колекция на Burberry също беше заснето с iPhone 5S, а резултата можете да видите по-надолу.

Месец след тази колаборация, шефката на модния бранд беше привлечена като новия ръководител на магазинната мрежа на Apple.

Xiaomi 12T Pro дебютира с 200 МР камера и мощния Snapdragon 8+ Gen 1

Xiaomi представи днес новите си смартфон от висок клас в серията 12T, в която влизат Xiaomi 12T и Xiaomi 12T…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer