НачалоНовиниНови детайли за дизайна на Huawei P9

Нови детайли за дизайна на Huawei P9

3141
Написана от  nixanbal 16 януари 2016
Нови детайли за дизайна на Huawei P9

Huawei P9 е смартфонът, който ще унаследи един от най-популярните модели на китайците (P8), а докато очакваме премиерата му, продължава да се появява информация за характеристиките, а и за дизайна му, какъвто е последният случай. 

Последните новини около P9 засягат външния му вид. В китайския сайт CNMO беше разпространена по-горната скица, която подсказва, че Huawei ще сменят сериозно посоката на дизайна спрямо досегашните си модели. 

Новото устройство ще бъде с по-заоблени форми и ще има физически хоум бутон, каквито Huawei досега избягваха. В него обаче вероятно ще е скрит скенер за пръстови отпечатъци. 

Впечатление правят двете основни камери, за които вече бяхме чули. Каква точно ще е ползата от тях - предстои да разберем. 

Huawei P9 би трябвало да има метална рамка, но все още не е ясно дали целият корпус ще бъде такъв или задният панел ще е например стъклен. 

От устройството очакваме да предлага 5.2" Full HD екран, мощния чипсет Kirin 950, двойка 12 МР камери и 3000 mAh батерия. 

Анонсът вероятно ще се случи на MWC 2016 в края на февруари в Барселона. 

5 полезни идеи за новия ви Samsung Galaxy Watch5

Samsung Galaxy Watch5 е един от най-функционалните смарт часовници, които потребителите на Android смартфон биха могли да си купят в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer