НачалоНовиниНови изображения на бъдещия Sony Xperia 1 IV разкриват познат дизайн

Нови изображения на бъдещия Sony Xperia 1 IV разкриват познат дизайн

909
Написана от  Desi 01 март 2022
Нови изображения на бъдещия Sony Xperia 1 IV разкриват познат дизайн

Sony пуска само няколко телефона всяка година, а вниманието обикновено е съсредоточено върху серията Xperia 1. Сега нови изображения ни дават представа как ще изглежда следващият флагман Xperia 1 IV, който се очаква да бъде представен през април или май.

Изображенията идват с любезното съдействие на OnLeaks и GizNext и показват желанието на Sony да се придържа към познатия дизайн с по-остри ръбове на последните няколко поколения от серията. Xperia 1 IV изглежда почти идентичен със своя предшественик Xperia 1 III, със същата вертикална линия на задната камера и издължен дисплей.

SONY-XPERIA-1IV-5K4-3-1024x576-1

Можем да забележим обаче, че задният панел на устройството има по-остри и изразени ръбове, подобно на iPhone 13 и някои Android флагмани от последно поколение. Вертикалната настройка на камерата изглежда съдържа три модула и 3D ToF сензор, а дясната рамка включва скенер за пръстови отпечатъци, вграден в бутона за включване, бутони за контрол на звука и един специален за камерата.

SONY-XPERIA-1IV-5K3-2-1024x576-1

В долната част на устройството са разположени USB Type-C портът и 3.5 мм жак за слушалки, но изглежда Sony е премахнала отделния бутон за Google Assistant, който имаше Xperia 1 III.

Твърди се, че Sony Xperia 1 IV ще е с размери 164.7 х 70.8 х 8.3 мм и ще разполага с 6.5-инчов плосък дисплей - като този на миналогодишния модел. На този етап все още няма много детайли за спецификациите на устройството, но можем да предположим, че то ще се захранва от Snapdragon 8 Gen 1, като очакваме да научим повече за него в следващите седмици.

Xiaomi 12T Pro дебютира с 200 МР камера и мощния Snapdragon 8+ Gen 1

Xiaomi представи днес новите си смартфон от висок клас в серията 12T, в която влизат Xiaomi 12T и Xiaomi 12T…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer