НачалоНовиниНови изображения разкриват функционалността на външния дисплей на Galaxy Z Flip5

Нови изображения разкриват функционалността на външния дисплей на Galaxy Z Flip5

669
Написана от  nixanbal 18 юли 2023
Нови изображения разкриват функционалността на външния дисплей на Galaxy Z Flip5

Остават по-малко от 10 дни до премиерата на новите смартфони със сгъваеми дисплеи на Samsung, като днес имаме няколко нови изображения на Galaxy Z Flip5. Компактният модел засега се оформя като по-сериозен ъпгрейд на своя предшественик, а акцентът при него ще бъде значително по-големият му външен дисплей. В днешната порция кадри виждаме и част от приложенията, които ще могат да се използват върху т.нар. Cover Screen. 

Очаква се външният дисплей на Galaxy Z Flip5 да бъде с 3.4" диагонал и неправилна форма, подобна на папка. От изображенията тук става ясно, че на него потребителите ще могат да виждат различни уиджети, но в по-голям размер. Това включва календар, прогноза за времето, камерата, самолетен билет (някакъв тип мобилен портфейл?), съобщенията с опция за писане през клавиатура, списък с последни проведени телефонни разговори и опция за набиране директно от там. 

galaxy-z-flip-5-rq-3

На този етап изглежда, че Galaxy Z Flip5 няма да дава възможност за ползване на всички Android приложения през Cover Screen-a, но преди няколко седмици се заговори, че някои ще бъдат оптимизирани за външния му екран, включително тези на Google. 

Каква е реалността ще научим след няколко дни при официалния анонс.

galaxy-z-flip-5-rq-1

От днешните кадри става още ясно, че двете половини на телефона в затворено положение ще се допират идеално, както се говореше и по-рано. Това би трябвало да означава нов тип на сгъване за дисплея и може би и по-слабо забележима следа при сгъвката. 

Очакваме Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 на 26 юли, а с тях би трябвало да видим таблетите Galaxy Tab S9 и часовниците Galaxy Watch6. 

5 най-важни екстри на Tecno Spark 10 Pro

Tecno е сравнително нов бранд за българския пазар, но всъщност е име с доста сериозно присъствие на световната сцена. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer