НачалоНовиниНови снимки вероятно представят корпуса на iPhone 6 + за първи път черната версия

Нови снимки вероятно представят корпуса на iPhone 6 + за първи път черната версия

5123
Написана от  nixanbal 10 юли 2014
Нови снимки вероятно представят корпуса на iPhone 6 + за първи път черната версия

До септември и премиерата на iPhone 6 остава още малко време, в което може да не остане нищо скрито от нас за бъдещия смартфон на Apple. Изтичането на информация и снимки продължава, а днес пред нас са кадри на почти финализирания корпус на устройството. 

Досега виждахме многократно макети на iPhone 6, но те бяха създадени от фенове на база скици и информация за дизайна. Това тук би трябвало да е реалното метално тяло на апарата, макар и все още незавършено. 

iPhone 6

От снимките и видеото се вижда, че все още няма изходи за говорителя и за камерата, но пък се потвърждават очакванията, че логото на Apple ще бъде изрязано от корпуса на iPhone 6. А това събужда спекулации, че отхапаната ябълка може да е с подсветка, както е при лаптопите MacBook, други твърдят, че това ще е отворът за безжичното зареждане. 

iPhone-6

За първи път сега виждаме и снимки на черната версия на iPhone 6, която изглежда по-тъмна от тази на iPhone 5S. 

Интересно е, че снимките на сребристата и на черната версии са от различни източници, но се застъпват като дизайн. 

Всичко това, разбира се, са снимки, за които няма как да сме сигурни, че представят реалния дизайн на бъдещия смартфон на Apple. До финалната продукция със сигурност ще има промени - най-малкото описаните по-горе. 

5 ключови нови екстри на Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 дебютира през август и бързо успя да се наложи като достоен наследник на Flip3 - най-популярният…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer