НачалоНовиниНови спекулации за Galaxy Fold 2: селфи камера под дисплея, снимки като с Galaxy S20+ и стилус

Нови спекулации за Galaxy Fold 2: селфи камера под дисплея, снимки като с Galaxy S20+ и стилус

1023
Написана от  nixanbal 17 февруари 2020
Нови спекулации за Galaxy Fold 2: селфи камера под дисплея, снимки като с Galaxy S20+ и стилус

Samsung току-що представи новия си смартфон със сгъваем дисплей Galaxy Z Flip, а слуховете вече започнаха да чертаят какво ни очаква при следващия им такъв модел. Става въпрос за наследника на Galaxy Fold, за който се говори, че ще предлага камера като на Galaxy S20+, скрит под дисплей обектив за селфита и възможност за ползване на стилус, каквато при корейците досега има само при Galaxy Note. 

Galaxy Fold 2, както очакваме да се нарича устройството, би трябвало да се появи през втората половина на 2020 г., като дизайнът му ще е продължение на този от оригиналния Fold - т.е. ще предлага голям дисплей, прегъващ се като книга.

012 samsung galaxy fold event

Според новата информация от @maxweinbach въпросният смартфон ще има външен дисплей, който Samsung нарича Infinity-V, т.е. камерата там ще бъде изрязана в ноч с формата на V. Това подсказва, че външният екран може да е по-голям от този на миналогодишния Fold. 

Колкото до основния екран - там изглежда също ще има по-малко изрезки, защото селфи камерата ще бъде изрязан в дисплея кръг или ще бъде директно скрита под него. Последното е решение, което все още не сме виждали от Samsung. 

Screenshot 2020-02-17 at 17.43.55

За основната камера източникът твърди, че ще бъде същата конфигурация, която предлага Galaxy S20+, което означава, че мощният 108 МР сензор от S20 Ultra няма да се появи и при този сгъваем модел. 

Едно от интересните твърдения е, че Samsung ще предложи с Fold 2 и "нов вид S Pen". Би било съвсем логично потребителите на модел с толкова голям екран да получат възможност да използват с него и стилус, но досега не сме виждали S Pen в друга серия извън Note. 

Корпусът на Galaxy Fold 2 щял да бъде с керамично покритие и рамка от стомана, а наличните цветове ще са синьо, сребристо, златисто, розово и черно. 

Всичко това, разбира се, са само спекулации и не можем да сме сигурни, че Samsung действително подготвя точно такъв модел. Ще следим потока от слухове обаче и в следващите седмици и месеци може би ще научим повече детайли. 

5 НЕЩА за Motorola Moto G9 Plus

През септември Motorola представи един от най-интересните си смартфони за 2020 г. - Moto G9 Plus. Той не е толкова…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer