НачалоНовиниНовите MacBook Pro 14" и 16" с чипсети M2 Pro и M2 Max може да се появят още наесен

Новите MacBook Pro 14" и 16" с чипсети M2 Pro и M2 Max може да се появят още наесен

1280
Написана от  nixanbal 17 юли 2022
Новите MacBook Pro 14" и 16" с чипсети M2 Pro и M2 Max може да се появят още наесен

Apple съвсем наскоро представи първите си компютри с второто поколение на собствените си чипсети M2, но най-интересното тепърва предстои. Възможно е още преди края на годината да видим и премиум лаптопите MacBook Pro, оборудвани с по-мощните версии на М2 - M2 Pro и M2 Max. 

Информацията идва от днешния бюлетин на Марк Гърман от Bloomberg, който твърди, че Apple има за цел да пусне новите 14- и 16-инчови модели MacBook Pro до края на 2022 г. Поради продължаващите затруднения по веригата с доставки обаче е трудно да се предвиди кога точно машините ще бъдат по магазините и не е изключено времевата рамка да се разшири до пролетта на 2023 г.

Apple MacBook-Pro MagSafe 10182021 big carousel.jpg.large 2x

Новите 14" и 16" модели MacBook Pro ще бъдат най-мощните и най-високо позиционирани лаптопи на Apple, като се очаква те да използват чипсети M2 Pro и M2 Max. Според Гърман компютрите ще останат сходни със своите предшественици, тъй като с тях компанията вече направи драстична промяна по дизайна, добави портове, MagSafe зареждане, по-добри дисплеи и подобрена уебкамера. 

Основният ъпгрейд в такъв случай ще бъдат чипсетите, при които фокусът ще бъде върху графиката - също като при стандартния M2.

В близките месеци със сигурност предстои да излязат още детайли около устройствата, с което вероятно и слуховете около премиерата им ще се избистрят - дали ще бъде есенна или напролет догодина. 

5 НЕЩА за Logitech MX Master 3S

Вече година и половина използвам периферията от серията Master на Logitech, а след като тази пролет бяха обявени MX Mechanical…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer