НачалоНовиниНовите петима, които ще тестват таблета Acer Iconia Tab 8

Новите петима, които ще тестват таблета Acer Iconia Tab 8

3026
Написана от  nixanbal 04 декември 2014
Новите петима, които ще тестват таблета Acer Iconia Tab 8

В края на октомври обявихме първите петима от читателите, които ще имат възможност да тестват таблета Acer Iconi Tab 8 като част от започналата тогава инициатива, а сега дойде време и за новите пет имена. Ето ги и тях...

Борис Алмишев

Притежател съм на Acer Iconia Tab B1-A71. Знам, че Iconia Tab 8 не се явява наследник на B1-A71, но би ми било много интересно да видя, как се представя таблет на компанията от по- горен клас и да напиша ревю. Да сравня разликите между 7 и 8 инчовите екрани, гъстотата на пикселите, ъглите на виждане, силата на звука, камерите, батериите. Искам да видя, как се представя андройд, с 64 битов процесор (при игрите, браузването и видео възпроизвеждането). Благодаря!

Десислава Спасова-Тенева

Винаги съм искала да направя самостоятелно ревю, но все нямах шанс...

Мария Димитрова

Обожавам да разучавам нови продукти. Аз обикновено съм първия човек, към който приятелите ми се обръщата, за да им помогна със запознаването с новия таблет/смартфон, който са си закупили. Доставя ми удоволствие и се справям добре със задачата. Аз самата съм притежател на доста IT джаджи и мога да направя сравнение и да дам описание как работи всяка една от тях. 

Никола Еждик

Здравей, Това ще е поредното предизвикателство за мен. Интересувам се адски много от смартфони и таблети. Както обичам да казвам имам нездрав интерес към всичко свързано с технологиите. Имам и малък опит в правенето на презентации и ревюта и мисля, че бих се справил добре. :) Поздрави.

Симеон Илков

Искам да участвам защото мисля, че имам различна гледна точка относно технологията като цяло и бих могъл да напиша интересна за читателите статия. Също така обичам да печеля :)

Това са имената на втората петица - а много скоро започваме и с публикуването на материалите с техните впечатления от таблета Acer Iconia Tab 8! 

5 ключови екстри на Redmi Pad SE

Redmi Pad SE е таблет с тънко метално тяло, голям дисплей с фини рамки и висока опреснителна честота, както и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer