НачалоНовиниНовите премиум слушалки Sony WH-1000XM4 се появиха предпремиерно в промо видео

Новите премиум слушалки Sony WH-1000XM4 се появиха предпремиерно в промо видео

1213
Написана от  nixanbal 02 август 2020
Новите премиум слушалки Sony WH-1000XM4 се появиха предпремиерно в промо видео

Ето че съвсем скоро Sony ще представи новото поколение на премиум слушалките си, които ще излязат под името Sony WH-1000XM4. Моделът се появи предпремиерно в официално промо видео, а самата Sony пусна тийзър за предстоящ анонс на 6 август. 

Да, оказва се, че феновете на серията няма да чакат чак до IFA 2020, за да видят официалното представяне на WH-1000XM4 и то ще се състои още следващата седмица. 

В изтеклото промо видео на слушалките виждаме подробности за характеристиките им, като става ясно и с какво ще са по-добри от и без друго отличния им предшественик Sony WH-1000XM3. 

Sony WH-1000XM4

Сред новостите са автоматично спиране на музиката при сваляне на слушалките и пускането ѝ при връщането им обратно на главата. Подобна технология се използва вече при компактните безжични слушалки на Sony. Друго нововъведение е възможността за автоматични настройки според локацията, както и режимът Speak-to-Chat, който спира музиката, когато засече, че вие говорите и я пуска обратно 30 секунди след приключване на разговора. Този интервал може да се променя в настройките. 

Sony WH-1000XM4

Иначе Sony WH-1000XM4 все така идват с чипа QN1, който е отговорен за висококачествената технология за активна изолация на околния шум, имат батерия с живот за до 30 часа и бързо зареждане, което обещава 5 часа време на слушане срещу 10 минути на зарядното. 

По неофициална информация, дошла от Роланд Куант в Twitter, цената на Sony WH-1000XM4 в Европа ще бъде 379.90 евро. 

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer