НачалоНовиниНовите слушалки Nothing Ear (stick) излизат на 26 октомври

Новите слушалки Nothing Ear (stick) излизат на 26 октомври

600
Написана от  nixanbal 05 октомври 2022
Новите слушалки Nothing Ear (stick) излизат на 26 октомври

След като ги показа частично през септември в съвместна инициатива с моден дизайнер, сега Nothing обяви и датата, на която официално ще обяви новите си слушалки. Моделът ще се нарича Ear (stick) и кутийката му ще бъде с по-издължена, напомняща червило форма.

Nothing Ear (stick) ще са вторите слушалки на бранда и третият му продукт изобщо, като преди време се появи кадър, разкриващ, че дизайнът на самите слушалки няма да е особено различен от този на първите ear (1). Компанията ще запази характерните прозрачни елементи и основната разлика сякаш ще бъде във формата на кутийката.

Nothing Ear (stick)

Излезе неофициална информация и за батерията. Според нея Nothing Ear (stick) ще имат 350 mAh батерия в кутийката си, което е значително по-малко от 570 mAh на предишния модел. Самите слушалки обаче ще са с по-големи батерии, което може би е по-важното за продукта, тъй като ще позволяват по-дълго време за ползване, без да се свалят за презареждане. Очаква се всяка слушалка да има 36 mAh батерия спрямо 31 mAh при ear (1). 

Компанията обещава изключително комфортно поставяне на слушалките, които дори нямало да се усещат в ушите. Посочва се още, че Ear (stick) ще предложат най-добрия звук на Nothing досега, така че изглежда ще има и вътрешни промени спрямо предходния модел. 

Очакваме официалния анонс на 26 октомври.

Samsung Galaxy Watch 5 и Watch 5 Pro имат по-издръжливи батерии и защита от сапфир кристал

Заедно с двата си сгъваеми смартфона днес Samsung представи и новите си смарт часовници. Моделите Galaxy Watch 5 и Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer